Saturday, 10 March 2012

sepetang bersama geng [ uniti ]

~ terbaik ~
assalamualaikum sume. . .
hehew,,best gilew hary neyh. . .
sampai tak terkata letihnya. . .
semangatnya aq ngan kengkawan bangun awal. . .
nak pegey berkayak wey, ,kOrang tau ape. .
tau tidO jew. .mmuuahahahah. . .
huumm, ,7 pagi turun duk termenung dekat "DATARAN IBNU SINAR"
ingatkan betOl2 kOl 7. . bese lha. . janji melayukan? hihi. . 
sedar tak sedar kol 7.30 daa. .tp, bas tak sampai2 lagi lha. . macam mintak sedekah je duk depan pintu pagar uniti. . :D
sedar tak sedar bas sampai. . .
melulunya nak naex bas. . sampai2 cik termizi plak cakap. . .
jangan perasan. .neyh bas untuk ke p.d n melaka. . 
hahaha, , bengang lha bahh. . >_<
rilexx, , nti bas len smpai. . hihi
tunggu punye tunggu sampai lew jugak kan,,? hehew. . .
huumm, , sampai je trus nak pgey laut. .mentang2 la dah berkayak ary tuu.. dah ad pengalaman. .kO ingat kO prO,? haha. .
am i right, ,?hehee. . duk dengar pak cik melawak. .melalut berpantun n sO on. . tibe lak mse rendam badan dalam air. .hahah. . kelakar gilew. . aq neyh haa . dh lha tak pandai berenang. . si kawan pulak duk tarik2 aq. . hahahah. . mauny aq tak tenggelam. . ima lha nyeh punye pasal >_<
time kayak aku ngan intan dapat kayak warne oren. .special x? hahaha. . comel, ,naex je kayak. .kitOrang dulu kt depan. .last2. . kt belakang. . hahahah. .arus cepat sangat lha. .takOt gilew. . 
tapi, ,memang best lha weeii, ,tapi enjoy gilew2. . hahaha. . humm, ,sampai tengah laut. .ade sesi tukar-tukar kayak lak dah. . esshh, ,"PAK CIK OII, ,TA PAYAH LHA TUKAR, ,AKU NAK DENGAN INTAN, ,TAK NAK DENGAN BOY". .cakap pOn tak gne. .haha. .nasi dah jadi bubur lha katekan. .terpakse lha berkayak dengan dax sabahan. . .zack nameny. .muke mcm detektif cOnan,,cute lha kamu bha. .ececece, ,kalau lha aq bgtau mcm tu lagi kt dy, ,mau tak perasan lagi. .hahaha, ,dOn't wOrry, sabahan always terbaex. .eessh. .law tiap kali ad. .mmg confirm aku jOin. . . kO dapat? tak dapat kan? lalalalala ..
banyak lagi benda nak share. . sal remis lak. .haha. . cik termizi lha yang mula cari remis dlu. .kteny nak blex masak. .last2 dapat kat kitOrang..haha. . .indahnya ya allah ciptaan-Mu, tak puas aq duduk kt laut tuu.. rse mcm tamO balik hOstel jew. . hehe. . .group aq leka duk cari remis, ,aq, intan, thiha, leeya,kak ma. .mmg syOk abesshh lha kate Orang..hehe. . .ade pulak Orang yang jeles. .firstly muhammad izzat zachariah. . jeles ke awak Oii? kate prO bab memasak. .setakat cri remis. .xkn lha tak pndai. .hehe,, kitak gura2 jaa,. tak payah amex pOrt Oke?
berjam-jam duk berendam sampai pucat tangan kaki..sambil mencari sambil tengOk budak sabahan pOsing. .eessh, ,kuat pOsing lha korang..kOrang cute tapew..kan kann? sampai tertelan air masin aq di buatnya. . ;D
awak Oh awak. .kelaka lha.. memang taley nak lupe lha..
kalau lha ika ngan yana ad jugak. .lagi happening. .lagi2 kalau dy dengan zack, ,hehew, ,i like this situatiOn, ,suke kenakan Orang.. ika yana Oii,, ruginy sayangss. .kO tak pgey. .miss lha kO sal kayak kali kedua neyh. .menyesal tak sudah. .lps nyeh blm tentu ad lagi. . haa~ haa~. . .
humm, ,ap lagi nak cite? 
haa, ,last cite,,mase lam bas. .heheh, on the way alex UNITI. .
malu lha wOii,, baju basah, , seluar basah. . eeee~
tapi,,salah aq gak, ,orang laen duk salin baju, ,kiOrang duk dalam air lagi sampai lha nak naex bas..tuuu pOn orang panggil .haahaa, ,thanks yaw shahrukh khan (nme ap ntah) cOz panggil kitOrang. .kalau lha cik termizi panggil, ,tak ke mane lha. . ceramah kaw kaw bru bOle naex bas. . haha. .lastly, ,papew pOn,, aq enjOy dengan kOrang. .kte orang, study lepak2,result biar gempak. .hehehe, ,selamat menduduki ujian pada 14, 15, 16 mac nanti. .try our best :) mmuuaahhppxx :-*

No comments:

Post a Comment